2008-02-13

02 14

ok. pabandysiu kristi žemyn savo paties ir visų kitų snobiškai ar atseit snobiškai nusiteikusių pyplų akyse. t.y. pabandysiu pateisinti valentino dienos egzistavimą as it is.

t.y. nu aišku, nesąmonė yra visi tie daugiau/mažiau rinkodariniai festivaliai, nesvarbu, paremti lokaliomis krašto tradicijomis ar ne. apskritai, nervina džiaugsmingi medijų šūkaliojimai, kiek kokie tinklai rengiasi suprekiauti ar suprekiavo helouvyno (vėlinių), kalėdų bumo, užgavėnių ar valentino progomis. ir dar be galo erzina panlithuaniškų puristų purkštavimai, kad nesilaikoma tradicijų, neverkiama kiaurus metus, o per vėlines ir ypač, ir blah blah blah...

grynai savo, niekad niekam neprisiruošiančio tinginio požiūriu, valentinkė man yra patogi proga įspirt sau į subinę ir nusivilkt iki kokio nors kiosko su visokiu kičiniu thirty cents stuff'u kaip minimum, ar pastverti kokią šluotą iš gėlių kampelio kokiam haipamarkete, ir suteikti trisdešimt laimės akimirkų for my dearest, galbūt lauktų n mėnesių ir galbūt ne tiek laimingų, kiek galėtų būti, jei tai būtų šiaip diena, o ne vasario 14-ta. anyway... matyt senstu, ir greit mirsiu.

tai kam aš čia dar rašinėju?

Komentarų nėra: