2008-03-05

nedirbsim? nedirbkim, bet...

pasirodo, kad kovo mėnesį labai daug nedirbsim. visiems žinomas portalas netgi sugeneravo šiokią tokią lentelę (cituoju):

Poilsio dienos ir darbo savaitgaliai kovą

DienaPoilsio ar darbo diena
Kovo 8 d., šeštadienisPoilsio
Kovo 9 d., sekmadienisPoilsio
Kovo 10 d., pirmadienisPoilsio
Kovo 11 d., antradienisPoilsio
Kovo 15 d., šeštadienisDarbo
Kovo 16 d., sekmadienisPoilsio
Kovo 22 d., šeštadienisPoilsio
Kovo 23 d., sekmadienisPoilsio
Kovo 24 d., pirmadienisPoilsio
Kovo 25 d., antradienisPoilsio
Kovo 29 d., šeštadienisPoilsio
Kovo 30 d., sekmadienisPoilsio

(citatos pabaiga)

nu aš tai labai džiaugčiausi iš tikro. aš labai mėgstu nedirbt, netgi neretai nedirbu ir darbo dienomis. bet yra biški ir parkių dėl to.

taip išeina, kad š.m. kovą, kas trečią dieną nedirbsim. protingas žmogus iškart gali primesti, kad kas trečią dieną man teks praleisti su boba.

kas galėtų tuo džiaugtis? nebent koks nors lūzeris, nuogos bobos dar niekad nematęs... :|

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Man kažkaip nesuprantama, kodėl jau kai tas ilgasis savaitgalis ant nosies, visi staiga pradėjo stebėtis, džiaugtis/aimanuoti, ir skaičiuoti laisvadienius. Pagal LR įstatymus kiekvienoj darbovietėj darbo grafikai turi būti iškabinti dvi savaitės prieš tą laikotarpį, kuriam rašomas grafikas. Jau vasario vidury žinojau, kad kovą 18 darbo ir 13 nedarbo dienų turėsim. Tada ramiai sau pasidžiaugiau ir viskas, dabar mėgausiuos.
Kitas klausimas: o tai kas ten pas Tave per boba, kad jau jei tik laisvadienis, tai ir laiko nuo pat ryto prie lovos Tave pririšus ir dar savo nuogybes demonstruoja?

rudalevicius: rašė...

nu, pink, čia gi ne visų darbovietės tokios organizuotos, jau nekalbant apie tai, kad aš, net jei ir yra kur pas mus tas tvarkaraštis rašomas tikrai ne iš tų žmonių, kurie žino kur jį pasižiūrėti galima būtų. o boba man nuogybių nedemonstruoja. anaiptol. čia tik hipotetiškai taip apibūdinau žmogų, kuris galėtų džiaugtis padidėjusia tikimybe praleisti daug daugiau laiko kartu su savo boba nei įprastai, hehe...