2008-03-03

no country for old men

very cool very well, lygiai kaip dainuojama geyster hite under the fuse of love. tik tiek galima pasakyti apie naujausią brolių koenų mūvį no country for old men.

pirkdamas bilietus svarsčiau ar neperbrangu (16 lt / vnt.), nes garantuotai po kokio pusmečio būtų galima gauti\parispūsti dvd ripą (o gal jau dabar yra?), o dar po metų ar net anksčiau, kokia nors elenka ar eltėvė parodytų kantriausiems savo žiūrovams, vidury nakties tarp pusvalandžio trukmės reklaminių blokų.

but the question is: ką galima gauti už 16 lt galvai kakakolaplazoj? gaunate storą storą kaimyną, pasislėpusį už neįtikėtino dydžio kukurūzų spragėsių maišo, gaunate 13 min. reklamos (nuėmiau laiką), ir stebuklą, kuris jau ne iš plazos, o brolių koenų malonės.

waht was wonder 4 me? kad nevaidino styvas (kiba susiėdė, dabar gi jis supastaaa). kad broliai visai nenusivažiavo ir paskutinis jų mūvis nė kiek neprastesnis už kad ir tą patį fargo. gera aktoriaus, vaidinusio pagrindinį blogietį šigūrą, rolė (nežinau kokiomis proporcijomis tam turėjo įtokos scenarijus, režisūra ir paties artisto meistriškumas).

sakyčiau tie 16 lt × 2 (vienas po kinus dar nevaikštau) buvo išleisti ko gero geriausiai iš visų kitų mano 16 lt. abejoju ar carlsberg, jei būtų 16 lt išleidimo konsultantas, pasiūlytų ką nors geriau, nebent eliminuotų tą storulį su spragėsiais ir 13 min. reklamos.

4 komentarai:

Vidmantas Nuolaida rašė...

Vat ir užknisa, kad moki pinigus ir dar tau reklamą rodo...

o parsisiųsti galima jau seniai :)

rudalevicius: rašė...

tikiu kad galima. bet su visais mano parsisiuntimais baigėsi taip: parsisiunti, o paskui arba supūna kokiame harde, arba netgi įrašytas dvd supūna namuose, padėtas ant trečios lentynos, atseit kadanors pažiūrėsiu... šūda ten ']

Anonimiškas rašė...

Na čia dabar. Parsisiunti tą vakarą (rytą), kai nori pažiūrėti, ir žiūrai, o tada ištrini. Kam tie saugojimai, jei bet kada gali parsisiųsti vėl?

rudalevicius: rašė...

nu aš taip nemoku. be to mano monitorius lievas ir kompas dochlas ir tt. o, be abejo, kinotyatras vistik daug labjau entertainmento nei watchinimas at home.